HTC Magic promite sa fie o experienta noua

Scris de | 3 mai, 2010
HTC Magic  promite sa fie o experienta noua

Un telelefon care arata cool si are un nou sistem de operare este de ajuns pentru a atrage atentia chiar si unui pro intr-ale tehnicii de ultima ora. Totusi, HTC Magic nu este ceva revolutionar, dar totusi promite sa fie o experienta noua.

Pentru inceput, Android-ul arata cat se poate de uman. Formidabilul G1/ HTC Dream avea nevoie de toata greutatea pentru a iesi in evidenta. Cu o greutate mult scazuta si un look mai normal, HTC Magic vrea sa joace dupa regulile clasice ale unui touchscreen. Si poate sa se vanda masiv. Compact, cu un stil distinct, decent ca  functionalitate si cu sistem de operare open-source, HTC Magic pare sa tina pasul atat cu tehnologia smartphone cat si cu partea de telefonie. Deci, cum poti sa numesti o platforma care s-a imbunatatit si un gadget care arata bine si este si destul de creativ ? Putem spune ca e bun gust, dar cine stie, s-ar putea sa aiba ceva Magic.

Cutia lui HTC Magic este de dimensiuni medii si contine doar accesoriile strict necesare. Am gasit un cablu miniUSB, castile handsfree, incarcatorul si o husa de piele. Telefonul este disponibil in doua variante de culoare, alb si negru, iar HTC alege culoarea husei in functie de culoarea telefonului. Am primit si un card microSD de 2 GB odata cu telefonul.

Ca dimensiuni, telefonul se incadreaza in limitele normale pentru un smartphone. Are o lungime de 113 mm, o latime de 55,56 mm si o grosime de numai 13,65 mm. Greutatea sa nu depaseste mai mult de 116 grame. Este foarte comod in buzunar sau in palma, senzatia de a-l tine in mana si de a-l folosi este foarte placuta.

Designul telefonului este excelent. HTC a acordat o mare atentie detaliilor. Chiar daca la realizarea carcasei s-a folosit doar plastic, este un plastic de calitate, solid si placut la atingere. Suprafetele sunt lucioase, dar rezista foarte bine la amprente. Formele sunt rotunjite, ceea ce face telefonul sa arate atat de bine.

Partea frontala a telefonului este dominata de ecranul tactil de 3,2 inch, sub care se afla sase butoane si trackball-ul pentru navigare in meniuri. Putine telefoane folosesc un trackball, acest „accesoriu” era pana acum caracteristic BlackBerry-urilor. Utilizatorii de BlackBerry sunt incantati de usurinta navigarii in meniuri cu trackball-ul. Chiar daca Magic-ul are touchscreen, vei folosi cu siguranta trackball-ul cand vrei sa alegi ceva dintr-un meniu. Este rapid si precis.

Etichete: , , , , , , ,