Multimedia în mişcare prin noul DVD portabil Philips

Scris de | 4 mai, 2010
Multimedia în mişcare prin noul DVD portabil Philips

Noul DVD player portabil lansat de curând de Philips în România îţi permite vizionarea DVD-urilor favorite, precum şi a programelor TV oriunde şi oricând, graţie receptorului TV digital încorporat.
Modelul PD9005 se laudă cu un ecran LCD rotativ TFT cu o diagonală de 23 cm, ideal pentru a viziona meciurile Campionatului Mondial de Fotbal, ce tocmai se apropie, spre exemplu. Playerul are o autonomie destul de ridicată, de până la 5 ore de redare continuă de filme, muzică sau fotografii şi un suport larg de formate, incluzând DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD şi CD. Nu lipseşte nici certificarea DivX* pentru redare video DivX standard, precum şi suportul pentru audio MP3-CD, CD şi CD-RW.
Receptorul TV digital cu suport DVB-T standard pentru televiziune digitala free-to-air  vă permite să fiţi mereu conectaţi la programele preferate, pe care le puteţi opera facil cu ghidul de programe (EPG).

Cei care obişnuiesc să îşi păstreze datele multimedia pe carduri se vor bucura de slotul integrat pentru carduri de memorie SD/SDHC de care dispune player-ul Philips.
Noul DVD Player Portabil PD9005  are un preţ de circa 1049 RON.

Etichete: , , , , , , , ,