Belkin oferă soluţii wireless performante

Scris de | 5 mai, 2010
Belkin oferă soluţii wireless performante

Belkin extinde gama de soluţii wireless cu primele sisteme cu tehnologie dual band, router-ul Double N+  şi adaptorul de reţea Double N+.
Primul este un router wireless extrem de performant, ideal pentru streaming de date multimedia, inclusiv conţinut high definition, transfer de fişiere mari sau gaming online. Utilizând benzile duale IEEE 802.11n, la frecvenţele de 2.4 GHz şi 5 GHz, routerul reuşeşte să ofere o conexiune mai rapidă şi mai stabilă.
Double N+ îşi mai încântă utilizatorii cu un server UPnP integrat, pentru sharing de date cu alte media playere din reţea, dar şi cu un client BitTorrent preinstalat. Cu ajutorul acestuia poţi să îţi gestionezi download-ul de fişiere peer-2-peer sau chiar să descarci direct pe un mediu de stocare USB ataşat.
Pentru a completa funcţionalitatea router-ului, Belkin mai lansează şi un adaptor de reţea USB Double N+ Wireless. Acesta permite upgrade-ul computerului la o reţea wireless Double N+ dual band, oferind viteze şi o rază de acţiune crescută la conectarea cu router-ul din aceeaşi gamă.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,