Poken – cartea de vizită digitală

Scris de | 5 mai, 2010
Poken – cartea de vizită digitală

De dimensiunea unui breloc, dotat cu conexiune USB, Poken este în esență o carte de vizită digitală, constant actualizabilă ce transmite instant, prin simpla apropiere a dispozitivelor, datele de contact și profilele de socializare online ale utilizatorilor.
Practic, elimină din procesul de comunicare schimbul de cărți de vizită, fiind denumit și cartea de vizită verde. Consumul de resurse este 0, este inepuizabil și este astfel conceput astfel încât poate completa cu succes orice ținută, fie ea casual, funk, sau business.
Poken este 100% customizabil, pentru că doar tu alegi ceea ce vrei să comunici atunci când îți configurezi Pokenul. În funcție de mediul în care îl utilizezi, de grupul în care te afli, fie că vrei sa socializezi în grupul de prieteni sau în cadrul evenimentelor business, tu alegi ce anume transmite Pokenul tău. Este legătura dintre lumea ta reală și identitatea virtuală. Foarte ușor de folosit, este suficient să îți configurezi Pokenul pe portalul Poken, ieși în lume, apropii Pokenul tău de cel al persoanei cu care ești în contact,  iar la sfârșitul zilei îl conectezi la computer și administrezi contactele. Practic și fără consumuri inutile de timp, energie sau resurse.
Poken vine în două variante: simpaticul Spark, colorat, vesel, ideal pentru networking și fratele lui mai serios, Poken Pulse, care pe lângă aspectul lui mai ”cuminte”, este dotat și cu o memorie de 2 Gb. Fie că optezi pentru haiosul Spark, sau pentru versatilul Pulse, Poken este soluția ideală de comunicare, eliminând barierele logistice.
Poken este distribuit în Romania de SC Callatis Network SRL la preţuri începând de la 73 de lei.

Etichete: , , , , , , , , ,