BenQ lansează noul monitor panoramic V2410T

Scris de | 10 mai, 2010
BenQ lansează noul monitor panoramic V2410T

BenQ lansează noul monitor LED de 24 de inchi, panoramic, denumit V2410T. Noul monitor este special conceput pentru utilizatorii corporate, care sunt în acelaşi timp interesaţi de produsele prietenoase cu mediul înconjurător.
BenQ V2410T are o rezoluţie Full HD 1080p, un aspect al imaginii 16:9, şi foloseşte tehnologii precum Senseye Human Visual Technology, cu şase tehnici de calibrare. Noul monitor oferă posibilitatea ajustării pe verticală a display-ului, pentru a permite utilizatorilor o poziţie a gâtului cât mai confortabilă, adaptată lucrului îndelungat în faţa monitorului.
Spre deosebire de monitoarele LCD bazate pe tehnologia CCFL, V2410T foloseşte eficientul sistem de iluminare bazat pe tehnologie LED, fapt ce face ca monitorul să consume cu 44% mai puţină energie electrică şi să fie cu 56% mai economic, dacă este utilizat modul Eco. V2410T include o tastă dedicată pentru ajustarea display-ului, localizată la baza monitorului pe partea sa dreaptă, care permite utilizarea unui aspect al imaginii diferit de 16:9, fără a avea parte de distorsiuni de vreun fel. Noul V2410T este disponibil prin intermediul distribuitorilor BenQ: Asbis, Darer, IT Direct, RHS, Scop pe piaţa din România, la un preţ estimativ de vânzare de 1025RON.

Etichete: , , , , , , , ,