Multimedia şi gaming la un preţ accesibil

Scris de | 14 mai, 2010
Multimedia şi gaming la un preţ accesibil

ELKOTech anunţă începerea comercializării pe piaţa locală a unui nou laptop Acer, modelul Aspire 7745. Laptopul are o diagonală a ecranului de 17,3” şi este destinat celor interesaţi de segmentele multimedia şi gaming. Noul sistem combină cu succes cele mai noi tehnologii şi este echipat cu componente hardware de ultimă generaţie, realizând un raport optim între performanţă şi preţ de achiziţie.
Acer Aspire 7745 beneficiază de avantajele oferite de noile procesoare Intel Core i7, Intel Core i5 şi Intel Core i3 şi de chipset-ul Mobile Intel HM55 Express, asigurând performanţe deosebite în jocuri, multitasking şi în lucrul cu aplicaţii multimedia. De asemenea, datorită integrării noilor procesoare, utilizatorii se vor putea bucura de tehnologii precum Intel Turbo Boost  şi Intel Hyper-Threading.
Performanţa deosebită a noului sistem este completată de un ecran CineCrystal cu o diagonală de 17,3” cu un timp de răspuns redus, ce îţi permite să urmăreşti filme, sau să te delectezi cu jocuri fără a întâmpina efect de ghosting. Ecranul foloseşte tehnologia LED, fapt care conduce la o afişare mult mai bună a conţinutului digital, ecranele LED depăşind gamutul de culoare NTSC, şi îmbunătăţeşte capacitatea de citire a utilizatorului în condiţii de iluminare scăzute.
Pentru a oferi o experienţă multimedia completă, laptopul foloseşte un sistem audio surround optimizat Dolby, cu două difuzoare integrate, ce asigură o calitate a sunetului sporită. Mai mult, amplificatorul Acer Tuba CineBass permite utilizatorilor să experimenteze efecte bass cu frecvenţă joasă.
Conectivitatea este asigurată prin 802.11a/b/g/Draft-N Wi-Fi CERTIFIED ce suportă Acer SignalUp cu tehnologia wireless Nplify, Bluetooth opţional şi o placă de reţea Gigabit.

Etichete: , , , , , , , ,