HTC Wildfire, expertul în socializare

Scris de | 18 mai, 2010
HTC Wildfire, expertul în socializare

HTC Corporationa prezentat recent HTC Wildfire, un nou telefon Android bazat pe HTC Sense, care integrează  cele mai populare reţele sociale pentru a-ţi aduce prietenii mai aproape.
În premieră, HTC Wildfire face accesibilă experienţa HTC Sense utilizatorilor mai tineri de telefoane mobile. Cu toate sursele de comunicare într-un singur loc, fie că este vorba despre Facebook, Twitter, SMS, imagini sau email-uri, poţi fi sigur că vei mereu în central discuţiilor şi că îi vei avea mereu aproape pe prietenii tăi.
Cel mai recent smartphone de la HTC este excelent şi pentru vizionarea şi împărtăşirea fotografiilor pe Flickr şi pentru navigarea online, acest lucru datorită ecranului tactil capacitiv de 3,2 inci. Camera foto de 5 megapixeli cu auto focus şi flash LED permite capturarea momentelor deosebite, iar mufa audio de 3,5 inci şi slotul pentru card micro SD îţi aduc mereu aproape melodiile tale preferate.
Noul HTC Wildfire va fi disponibil clienţilor din majoritatea ţărilor din Europa şi Asia începând din Q3 2010.
În România HTC Wildfire va fi disponibil începând din luna iulie, în toate cele patru culori (negru, roșu, maro și alb), la un preț aproximativ de 180 Euro.

Etichete: , , , , , ,