Mio Technology la Expo Shanghai

Scris de | 18 mai, 2010
Mio Technology la Expo Shanghai

Mio Technology va oferi vizitatorilor Expo 2010 Shanghai două soluţii de navigaţie în interiorul expoziţiei şi în împrejurimile acesteia; A2010 şi S500. Pe lângă navigarea în interiorul spaţiului expoziţional de 5.28 Km2, dispozitivele vor oferi celor peste 10.000 de vizitatori zilnici şi informaţii referitoare la oraşul Shanghai, hoteluri, împrejurări, locaţii de shopping, restaurante sau alte modalităţi de distracţie.
Prin intermediul echipamentelor Mio, vizitatorii se pot bucura de ghidul de călătorie al expoziţiei, de informaţii privind serviciile de care dispun în interiorul uriaşului parc expoziţional, spre exemplu de un serviciu de obiecte pierdute, ghizi pentru tur sau locaţiile în care pot fi găsite persoane specializate pentru a avea grijă de copii pe parcursul vizitei.
Reprezentanţii Mio Technology se aşteaptă ca aproximativ 2 milioane de participanţi la Expo 2010 Shanghai să folosească pentru ghidarea în expoziţie sau împrejurimile acesteia dispozitive de oferite de către companie.
Alte facilităţi pe care vizitatorii le pot accesa prin intermediul echipamentelor Mio sunt filmuleţul de prezentare a expoziţiei, care poate fi urmărit în momentele în care se aşteaptă să se intre la diferite manifestări, un număr pentru situaţii de urgenţă şi un serviciu de poziţionare prin intermediul sms-ului, dar şi informaţii detaliate sau programul complet al manifesărilor specifice fiecărei locaţii.
Este estimat, ca expoziţia să atragă până la data de 31 octombrie un număr între 70-100 de milioane de vizitatori, care să vadă pavilioanele celor 190 de ţări şi celor 50 de organizaţii internaţionale care şi-au anunţat participarea la cea mai mare expoziţie din toate timpurile.

Etichete: , , , , , ,