Autonomie de 11 ore cu Toshiba Satellite T130

Scris de | 20 mai, 2010
Autonomie de 11 ore cu Toshiba Satellite T130

Toshiba prezintă prin SCOP Computers, seria Satellite T130, concepută pentru a oferi utilizatorilor portabilitate, stil, performantă şi o durată de viaţă a bateriei de până la 11 ore.
Satellite este gama de laptopuri Toshiba, destinată celor interesaţi de conectivitate, comunicare virtuală şi entertainment.
Rezoluţia înaltă a ecranului TruBrite, cu retroiluminare cu LED-uri este ideală pentru filme şi poze. În plus, multitudinea de aplicaţii, muzică sau filmele sunt în siguranţă cu Satellite T130, acestea fiind stocate pe hard disk-uri de până la 500 GB, protejate de senzori de impact 3D.
Pentru utilizatorii interesati de „aspectul fizic” al notebook-ului, dimensiunile reduse ale modelelor Satellite T130 sunt completate de o tastatură de dimensiuni normale, o suprafaţă tactilă cu funcţie multi-atingere, camera Web HD şi un design atractiv. Portabilitatea este asigurată de grosimea de doar 22,2 mm şi greutatea de 1,76 kg. Cele 11 ore de funcţionare ale bateriei permit deplasări lungi, consumul de energie fiind măsurat în timpul lucrului cu ajutorul aplicaţiei Eco Utility. Dezvoltată de Toshiba, aplicaţia Eco Utility oferă utilizatorului posibilitatea de a reduce energia consumata de notebook. Seria Toshiba Satellite T130 este disponibilă în reţeaua distribuitorilor SCOP Computers.

Etichete: , , , , , ,