Călătoreşte fără probleme cu Ovi Maps

Scris de | 31 mai, 2010
Călătoreşte fără probleme cu Ovi Maps

Ovi Maps, serviciul gratuit de navigaţie auto şi pietonală de la Nokia, a anunţat astăzi noi parteneriate care oferă informaţii mai relevante despre mai multe puncte de interes, care fac călătoriile de vară mai uşoare ca oricând. Cu noul conţinut Qype, ce oferă recomandări bazate pe comunitate, utilizatorii se bucură de un voiaj lipsit de griji.

Perioada vacanţelor de vară se apropie, iar Noul Ovi Maps actualizat oferă atât localnicilor cât şi celor ce călătoresc posibilitatea de a găsi cele mai interesante locuri şi puncte de atracţie din zonă. Astfel, călătoriile nu mai inseamnă doar deplasarea dintr-un punct A într-un punct B, ci o posibilitate de a ne bucura de experienţele traite pe drumul către destinaţie.
Opvi Maps include acum şi Qype, cel mai mare portal din Europa dedicat cronicilor şi recomandărilor locale bazate pe comunitate, care ajută oamenii să găsească locuri noi, oriunde s-ar afla şi să nu rateze nicio destinaţie interesantă.

Oferind iniţial informaţii despre peste 20.000 de oraşe, comunitatea Qype îmbogăţeşte Ovi Maps cu sute de mii de recomandări şi comentarii postate de utilizatori locali şi turişti despre multe puncte de interes din Europa, precum cafenele, magazine, spa-uri şi hoteluri, astfel că cei ce călătoresc pot găsi informaţii utile înainte de a ajunge la destinaţie. Pe Qype este adăugat un post la fiecare 40 de secunde, astfel că oamenii au la dispoziţie cele mai noi informaţii de care au nevoie pentru a face cele mai bune alegeri, orice destinaţii ar dori să viziteze.
Cea mai recentă versiune Ovi Maps (3.04) poate fi descărcată gratuit de la www.nokia.com/maps.

Etichete: , , , , , , , , ,