Comunicare video de calitate

Scris de | 2 iunie, 2010
Comunicare video de calitate

Logitech a anuntat disponibilitatea în România a două camere web adaptate necesitătii tot mai crescute a publicului de a realiza apeluri video de o calitate cât mai înaltă. Logitech Webcam C300 si Logitech Webcam C100 dispun de software-ul integrat Logitech Vid care permite camerei, microfonului si căstilor să fie pregatite pentru apelurile video în doar câtiva pasi de instalare.
C300 capteatează imagini de calitate la o rezoluție de 5 megapixeli ,cu ajutorul software-ului.  În plus, cu Logitech Video Effects Fun Filters pot fi adăugate efecte interesante de neon, ochi de peşte şi multe altele.
Cu ajutorul tehnologiei Logitech RightLight imaginea este ajustată automat în funcție de luminozitatea mediului, vizibilitatea putând fi sporită chiar și într-un cadru întunecat. Datorită microfonului încorporat însoțit de tehnologia Logitech RightSound utilizatorul se poate bucura de o conversație clară, fără zgomot de fundal, fără a fi necesare căștile.
Cel de-al doilea model, Webcam C100 vine cu un senzor VGA, cu rezoluția de 1.3 megapixeli, oferă la rândul său performanţe foarte bune de imagine. Sistemul universal de prindere permite utilizatorilor atât să atașeze camera la notebook-uri și monitoare LCD, cât și să o așeze pe un raft sau un birou.
Pentru mai multă flexibilitate, ambele camere web Logitech, ca de altfel, întreaga gamă,  funcţionează de asemenea cu aplicaţiile de mesagerie precum Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger şi AIM.
Conceput exclusiv pentru apelarea video, software-ul Vid permite o instalare şi o interfaţă simplă, intuitivă. Când eşti pregătit pentru un apel video, Vid utilizează adresa de email a prietenului sau a rudei pentru a te conecta. Prietenul tău acceptă invitaţia pentru a participa la conversaţia video Vid iar astfel sunteţi amândoi conectaţi.
Camerele Logitech Webcam C100 și Logitech Webcam C300 sunt disponibile la un preț recomandat de 54,9 Lei, respectiv 149 Lei.

Etichete: , , , , , , , , , ,