Vodafone reduce tarifele de roaming

Scris de | 3 iunie, 2010
Vodafone reduce tarifele de roaming

Incepand din 11 iunie, Vodafone Romania reduce tarifele de roaming pentru apelurile efectuate si primite in spatiul Uniunii Europene. In tarile din afara spatiului european, clientii Vodafone beneficiaza de tarife de roaming mai mici pentru serviciile de voce si date, prin retelele operatorilor preferati Vodafone.

Vodafone Romania anunta reducerea tarifelor standard de roaming Vodafone World pentru serviciile de voce in tarile Uniunii Europene. Clientii Vodafone Romania vor beneficia de noile tarife pentru apelurile efectuate si pentru apelurile primite in statele membre ale Uniunii Europene si in tarile din Spatiul Economic European (EEA) – Islanda, Liechtenstein si Norvegia, precum si in Elvetia, incepand din 11 iunie 2010.
Noile tarife vor fi de :
– 0,39 Euro / min pentru un apel efectuat catre orice destinatie din Uniunea Europeana, EEA si Elvetia, fata de 0,43 Euro in prezent.
– 0,15 Euro / min pentru un apel primit pe teritoriul Uniunii Europene, EEA si Elvetiei, fata de 0,19 Euro, tariful existent.
Tarifele mentionate sunt fara TVA.

Clientii Vodafone Romania au la dispozitie in continuare optiunea Vodafone Passport, care aduce tarife mai avantajoase pentru apeluri in roaming cu durata mai mare. Vodafone Passport este o optiune de roaming care le permite clientilor aflati in strainatate sa efectueze apeluri la tarifele lor nationale, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel.

Etichete: , , , , , ,