Propunere tentantă – Acer Aspire 5732ZG

Scris de | 4 iunie, 2010
Propunere tentantă – Acer Aspire 5732ZG

Fie că folositi email-ul, navigarea pe web, vă bucuraţi de fotografii, clipuri video sau jucați cele mai tari jocuri video, noul laptop Acer Aspire 5732ZG dotat cu procesor Intel Pentium Dual Core T4400 și memorie RAM de 3GB DDR3 1066Mhz este promite performanţe ridicate.
Placa video ATI Mobility Radeon HD 4570 cu memorie dedicată de 512MB redă efecte vizuale impresionante pe ecranul în format lat, HD, de 40cm (15.6″) – dimensiunea perfectă pentru vizualizarea mai multor ferestre deschise în același timp, pentru a satisface nevoile de multitasking sau de divertisment. O mare capacitate a hard disk-ului de 320GB stochează cu uşurinţă toate fişierele digitale, iar cititorul de carduri  vă permite să partajaţi şi sa transferati fişierele fără efort. Cu unitatea DVD-Super Multi, vă puteţi bucura de toate aplicațiile multimedia pe care le doriţi, oriunde, oricând.
Laptopul Acer Aspire 5732ZG vine cu sistemul de operare Windows 7 Home Premium de 64-bit preinstalat. Windows 7 Home Premium facilitează crearea unei rețele de domiciliu și partajarea tuturor fotografiilor, videoclipurilor și muzicii preferate. Este posibil chiar să vizionați, să puneți în pauză, să derulați înapoi și să înregistrați emisiuni TV. Obțineți cea mai bună experiență de divertisment cu Windows 7 Home Premium.
Acer Aspire 5732ZG poate fi achiziționat doar din rețeaua Flanco la prețul de 2499,9 lei.

Etichete: , , , , , ,