Microsisteme Philips în concert

Scris de | 7 iunie, 2010
Microsisteme Philips în concert

Noua gamă de microsisteme DVD Hi-Fi Philips cu boxe SoundSphere asigură o reproducere autentică şi naturală a sunetului şi îţi oferă în acelaşi timp posibilitatea de a descărca, asculta şi viziona o gamă de largă de conţinut online, direct de pe calculatorul tău prin conexiunea wireless.
Proiectate de inginerii specialişti în acustică de la centrul din Leuven, Belgia, boxele Philips SoundSphere fac faţă cu brio aşteptărilor iubitorilor de muzică. Boxele utilizează o carcasa de aluminiu dintr-o singură piesa, care optimizează propagarea undelor în incintă, pentru obţinerea unei fidelităţi mai mari a reproducerii sonore.
Microsistemele DVD Hi-Fi cu boxe SoundSphere îţi oferă posibilitatea de a te bucura de conţinutul multimedia printr-un un ecran color mare, ideal pentru a naviga cu usurinţă în cadrul listelor şi fişierelor muzicale.
Modelul Mci900, cu tehnologie Streamium îţi permite să te bucuri de surse de muzică digitale, direct de pe un hard-disk conectat prin USB. Capacitatea internă este generoasă, de 160 GB, , la care se adaugă miile de melodii care pot fi accesate online, prin Internet Radio, sau descărcate în regim de streaming de pe Mac sau PC.
Din gamă mai face parte şi micro sistemul DVD Hi-Fi Philips MCD900, cu aceleaşi boxe SoundSphere din aluminiu şi o putere de 100 W RMS.

Etichete: , , , , , ,