Sony aduce sportul mai aproape cu BRAVIA

Scris de | 11 iunie, 2010
Sony aduce sportul mai aproape cu BRAVIA

Prin Serviciul BRAVIA Internet Video lansat recent de Sony, competiţiile sportive difuzate de Eurosport vor fi disponibile online, la cerere, pe televizoarele BRAVIA şi playerele Blu-ray.
Sony şi EUROSPORT anunţă parteneriatul prin care utilizatorii de televizoare BRAVIA, de playere Blu-ray sau de sisteme BRAVIA Home Theatre se pot bucura de clipurile video online ale EUROSPORT în confortul propriului cămin, fără a fi necesară conectarea la un PC sau vizionarea programelor pe un ecran de dimensiuni reduse. O gamă variată de clipuri sportive este disponibilă, la cerere, prin intermediul catalogului online al EUROSPORT, incluzând meciuri de fotbal, de tenis, ciclism, raliuri, sporturi de iarnă, snooker, golf, atletism şi multe altele.
Serviciul este disponibil în 59 de ţări din Europa. Telespectatorii din Marea Britanie, Franţa, Italia, Germania, Spania, Suedia, Polonia şi Rusia se vor putea bucura de programele sportive în limba maternă. Conţinutul furnizat de EUROSPORT prin intermediul platformei BRAVIA Internet Video oferă acces nelimitat şi gratuit la o gamă variată de competiţii sportive actualizate la intervale de o oră, pentru ca utilizatorii să fie la curent cu cele mai noi competiţii.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,