Jocuri 3D pentru PlayStation 3

Scris de | 14 iunie, 2010
Jocuri 3D pentru PlayStation 3

Sony lansează primele jocuri 3D stereoscopice pentru consola PlayStation 3 oferind noi opţiuni de a experimenta titlurile preferate. Colecţia de jocuri 3D include clasicele titluri PS3 WipEout HD, SuperStardust HD, PAIN, plus un demo de un nivel al MotorStorm: Pacific Rift.

Jocurile sunt disponibile prin PlayStation Store la preţul de €29.99 / £23.99 sau gratuit, prin achiziţionarea Sony Bravia 3D TV, într-un pachet complet pentru utilizatorii care doresc să se bucure de întreaga experienţă de divertisment 3D, în propriile cămine. Indiferent dacă utilizatorii sunt pasionaţi de cursele auto sau de luptele intergalactice, colecţia de jocuri 3D le va permite acestora să intre în atmosfera jocului şi să se afle în centrul acţiunii.

WipEout HD, PAIN şi SuperStardust HD sunt disponibile ca parte a colecţiei de jocuri 3D, la preţul de €29.99 sau individual, la preţurile lor actuale, în timp ce utilizatorii care au deja în posesie jocurile îşi pot actualiza gratuit titlurile pentru a fi compatibile 3D.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,