Noile căşti Logitech redau perfect fiecare sunet

Scris de | 1 iulie, 2010
Noile căşti Logitech redau perfect fiecare sunet

Noua gamă de căşti Logitech USB Headset H530 şi Logitech Laptop Headset H555 oferă tehnologia Super Wideband Audio.

Pentru a te bucura de un sunet mai clar atunci când utilizezi Internetul sau apelarea video, atunci când asculţi muzică sau vizionezi un film, Logitech lansează două noi perechi de căşti. Oferind suport pentru super wideband audio, căştile Logitech USB H530 şi Logitech H555 pentru laptop redau suntele atât de clar încât vei avea impresia că eşti în aceaşi încăpere cu cei pe care i-ai sunat. Căştile H555 pentru laptop se strâng uşor astfel încât să încapă perfect în husa inclusă. Căştile  USB H530 includ drivere tunate cu laser pentru o calitate audio excepţională. Ambele modele de căşti sunt compatibile cu Logitech Vid HD, Skype 4.0 for Windows şii variantele ulterioare, şi Skype 2.8 pentru Mac.

Banda audio super largă, dezvoltată de Skype, ajută la redarea vocii în tonuri cât mai naturale şi reale prin transmiterea sunetului pe frecvenţe mari. În plus, super wideband audio foloseşte mai puţină bandă de frecvenţă şi se poate regla în timp real, atunci când se intensifică traficul pe Internet.

Căştile Logitech USB H530 înlesnesc receptarea detaliilor. Driverele tunate cu laser şi conexiunea USB digitală oferă sunete clare pentru apelurile vocale şi video, muzică, filme sau jocuri.

Butoanele de control de pe cască permit optimizarea sunetului fie că vorbeşti, asculţi muzică sau te joci. Pentru un confort sporit, atât lamela de fixare a căştilor, cât şi căştile propriu-zise sunt căptuşite cu burete.

Căştile Logitech H555 pentru laptop oferă sunet digital chiar şi atunci când eşti în mişcare. Design-ul lamelei cu căsti ajustabile se mulează confortabil pe cap.

O conexiune USB este utilă pentru a te bucura de sunet digital stereo, perfect pentru apelurile prin Internet, muzică, filme sau jocuri.

Ambele seturi de căşti au încorporate un microfon ce reduce zgomotul de fundal. Microfonul poate fi dat la o parte atunci când nu este folosit.

Căştile Logitech H555 pentru laptop vor avea un preţ recomandat de 59,99 Euro. Căştile Logitech USB H530 vor avea un preţ recomandat de €49.99. Modelele vor fi disponibile din luna iulie.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,