Ofertă de internet cu bonusuri, de la Romtelecom

Scris de | 6 iulie, 2010
Ofertă de internet cu bonusuri, de la Romtelecom

Începând din luna iulie 2010, Romtelecom oferă un pachet de servicii care include voce şi internet cu o reducere de peste 60% faţă de tariful de listă, precum şi un modem gratuit, pentru companiile mici şi mijlocii.

În perioada iulie – 30 august 2010 Romtelecom oferă noilor clienţi companii, un pachet promoţional ce conţine serviciile Voce Business Standard, Clicknet 6 Mbps şi un modem wi-fi gratuit, la preţul de 9,99 euro (fară TVA).

Abonamentul Voce Business Standard oferă tarife avantajoase, care variază între 0,01 eurocenţi/minut (fară TVA), în afara orelor de vârf, pentru apelurile locale în reţeaua Romtelecom, şi 0,13 eurocenţi/minut (fară TVA) pentru apelurile către reţele mobile. În ceea ce priveşte apelurile către Cosmote, clienţii Romtelecom beneficiază de aceleaşi tarife ca in propria reţea.

În plus, Romtelecom oferă asistenţă tehnică gratuită prin call centerele dedicate şi SLA (acordul privind calitatea serviciului) standard gratuit atât pentru serviciile de voce, cât şi pentru cele de internet, pentru toţi clienţii care optează să se aboneze la aceste servicii.

Etichete: , , , , , , ,