American Express Business Travel oferă soluţii Cisco TelePresence

Scris de | 8 iulie, 2010
American Express Business Travel oferă soluţii Cisco TelePresence

American Express Business Travel şi Cisco anunţă disponibilitatea unor suite Cisco TelePresence publice prin soluţia de întâlniri virtuale eXpert (vmX) a American Express Business Travel. Acordul oferă clienţilor corporatişti servicii de consultanţă pentru întâlniri virtuale care vor permite clienţilor să ia decizii mai bune despre metoda optimă de colaborare faţă-în-faţă, prin folosirea sălilor de întâlniri echipate cu Cisco TelePresence şi prin creşterea utilizării sistemelor private, deţinute de corporaţii, din întreaga lume.

Cisco TelePresence foloseşte audio şi video de înaltă definiţie pentru a crea experienţa întâlnirilor faţă-în-faţă. Oamenii apar în mărime naturală în jurul unei mese de conferinţă virtuală, creând un mediu în care participanţii se simt ca şi când se află în aceeaşi cameră.

Facilităţile Cisco TelePresence publice oferă acces convenabil organizaţiilor, angajaţilor aflaţi în călătorie, angajaţilor care lucrează la distanţă sau partenerilor de afaceri pentru a comunica şi colabora cu colegii, clienţii şi partenerii. Suitele Cisco TelePresence sunt disponibile în mod curent în centrele de afaceri importante din întreaga lume. Acestea includ Marriott International, operate de AT&T, precum şi Tata Communications operate la Hotelurile Starwood şi Taj, sau Hotelul Rendezvous din Singapore.

Combinând disponibilitatea suitelor de teleprezenţă private şi publice, întâlnirile virtuale eXpert oferă companiilor o gamă mai largă de opţiuni de desfăşurare a întâlnirilor virtual, ceea ce ajută obiectivele ce ţin de călătoriile de afaceri şi de economii. Platforma vmX este disponibilă momentan printr-un birou de rezervări offline şi se aşteaptă disponibilitate online în 2011.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,