Asesoft Distribution anunţă rezultate în creştere cu 33%

Scris de | 13 iulie, 2010
Asesoft Distribution anunţă rezultate în creştere cu 33%

Asesoft Distribution anunţă o creştere cu 33% a cifrei de afaceri faţă de perioada similară a anului trecut.

Asesoft Distribution, companie care activează în domeniul distribuţiei IT&C în România, anunţă astăzi rezultatele financiare obţinute în primele şase luni ale anului 2010, concretizate într-o cifră de afaceri de 67,8 milioane USD. Compania a înregistrat o creştere cu 33% faţă de perioada similară a anului precedent, când valoarea totală a vânzărilor a fost de 51 milioane USD. După ce în 2009 a devenit liderul pieţei locale de IT, Asesoft Distribution îşi propune ca obiectiv pentru 2010 atingerea unei cifre de afaceri de 180 milioane USD.

“Rezultatele financiare pe care le-am înregistrat în prima jumătate a anului curent sunt îmbucurătoare, din două motive: unu, pentru că am crescut peste aşteptările privind evoluţia pieţei de distribuţie IT şi doi, pentru că ne-am depăşit propriile obiective pentru această perioadă. Evoluţia bună a companiei a avut loc după un an 2009 marcat de provocări, în care am reuşit să ne poziţionăm pe locul întâi în topul întregii pieţe de IT din România ca cifră de afaceri”, a declarat Răzvan Ziemba, directorul general Asesoft Distribution.

De la începutul anului, Asesoft Distribution a încheiat o serie de contracte cu furnizori noi, printre care se numără Belkin, HTC, Samsung, Sony Audio-Video, Sony Professional.

Un focus important va fi şi pe susţinerea resellerilor locali care au un an foarte dificil, compania creând programe speciale pentru susţinerea acestui canal de distribuţie.

Prin continuarea investiţiilor operaţionale şi având în vedere noile parteneriate, compania mizează pe o majorare a vânzărilor de peste 30% până la sfârşitul anului 2010.

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,