BitDefender demareaza campania „Te descurci fara un antivirus?”

Scris de | 13 iulie, 2010
BitDefender demareaza campania  „Te descurci fara un antivirus?”

BitDefender demareaza o campanie cu scopul constientizarii importantei utilizarii unui program antivirus. Campania de educare privind securitatea informatica se adreseaza utilizatorilor casnici si este intitulata Te descurci fara un antivirus ?

In cadrul campaniei, utilizatorii vor fi provocati sa raspunda la 10 intrebari despre pericolele la care sunt expusi in timpul navigarii pe Internet si le vor fi testate cunostintele despre anti-phishing, antispyware, antivirus, protectia firewall.

In functie de punctajul obtinut in chestionar, utilizatorii vor primi un voucher constand in discount la produsule Bitdefender dupa cum urmeaza :

Pentru 0-3 raspunsuri corecte, utilizatorul primeste 10% discount la un produs la alegere dintre :

BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010, BitDefender Total Security 2010

Pentru 4-7 raspunsuri corecte, utilizatorul primeste 20% discount la un produs la alegere dintre :

BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010, BitDefender Total Security 2010

Pentru 8-10 raspunsuri corecte, utilizatorul primeste 30% discount la un produs la alegere dintre: BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010, BitDefender Total Security 2010

Premiile promotiei Te Descurci fara un antivirus? se vor acorda instant la finalizarea chestionarului in functie de punctajul obtinut conform celor mentionate mai sus. Chestionarul poate fi completat o singura data, iar voucherele pot fi folosite in termen de 90 de zile de la emitere si sunt valabile pentru o singura achizitie.

Voucherele vor fi disponibile in pagina finala a chestionarului si vor fi livrate si pe adresa de email.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,