ESET creşte viteza de scanare a soluţiilor de securitate antivirus

Scris de | 13 iulie, 2010
ESET creşte viteza de scanare a soluţiilor de securitate antivirus

ESET, liderul global în protecţia proactivă împotriva ameninţărilor informatice a crescut viteza motorului de scanare cu 30%, în medie.

Prin actualizarea automată a bazei de semnaturi virale cu numarul 5187, numeroase procese au fost optimizate pentru a oferi un nivel şi mai ridicat de performanţă.

Spre exemplu, viteza de scanare a fişierelor executabile (.exe) a fost îmbunatăţită cu mai mult de 50%. Acestă actualizare afectează toata linia de produse ESET (excluzând ESET Mobile Antivirus), şi confirmă poziţia de top ocupată de ESET în industrie în termeni de viteză şi de acurateţe a detecţiei.

“Creşterea vitezei despre care discutăm însemană că dacă anterior scanarea se efectua în patru sau cinci minute acum ea poate fi realizată complet, în multe cazuri, sub un minut. Optimizarea continuă a consumului de resurse în condiţiile unui design solid al produsului şi al unei viteze foarte ridicate de scanare a fost întotdeauna prioritatea noastră principală” a declarat Peter Košinár, Senior Developer, în cadrul Diviziei de Dezvoltare şi Cercetare ESET.

Actualizarea produselor de securitate strategice ale ale ESET – ESET NOD32 Antivirus 4 şi ESET Smart Security – aduce urmatoarele beneficii:

• Creşterea vitezei de scanare a fişierelor cu 29 procente

• Creşterea vitezei de start şi restart a computerului cu 53 procente

• Creşterea vitezei de descărcare de pe web cu 46 procente

Acestă actualizare este descarcată automat de aplicaţiile ESET instalate pe calculatoare.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,