LG Optimus mizează pe Android

Scris de | 14 iulie, 2010
LG Optimus mizează pe Android

LG anunţă telefonul inteligent cu Android LG Optimus, LG GT540, pentru utilizatorii care îşi doresc un terminal avansat, dar uşor de folosit

LG România introduce pe piaţa locală telefonul inteligent cu sistem de operare Android, LG Optimus (LG GT540), terminal uşor de utilizat, dedicat consumatorilor care utilizează pentru prima dată telefoanele de acest tip.

LG Optimus oferă beneficiile terminalelor inteligente într-un pachet avantajos de conexiune internet cu acces direct la Google. Având un cont Google sincronizat automat, utilizatorii trebuie să se înregistreze o singură dată pentru a accesa YouTube, Gmail, Gtalk, Google Maps şi alte pagini de interes. Cu acces facil la peste 30.000 de aplicaţii şi jocuri ce pot fi descărcate de pe platforma Android Market.

Funcţia LG Social Networking Client permite utilizatorilor să acceseze cu uşurinţă conturile de Facebook, Twitter şi Bebo. În plus, prin widget-urile SNS, utilizatorii îşi pot updata statusul în timp real, direct pe ecranul telefonului, fără a mai fi necesară accesarea unei alte aplicaţii.

LG Optimus poate fi setat pentru a afişa de la trei, până la cinci sau şapte ecrane de start cu cele mai utilizate aplicaţii, ştiri, meteo sau alte informaţii preferate de utilizator. De asemenea, meniul principal poate fi personalizat pentru a include până la 10 categorii editabile pentru o navigare mai uşoară pe internet.

Camera de 3 megapixeli a telefonului suportă funcţiile geo-tagging, alături de auto face-tagging şi tehnologia face-to-action care permite utilizatorilor să creeze şi să transfere conţinut multimedia din telefon. Mai mult, LG Optimus are un editor video încorporat.

Cu un design distinctiv şi dimensiuni reduse, LG Optimus este disponibil în varianta titan silver. Mai mult, telefonul include o baterie de 1500 mAh de lungă durată, o mufă pentru căşti de 3.5 mm, bluetooth 2.1, GPS, slot pentru memorie externă microSD de până la 32GB, 4 teme personalizate a ecranului principal şi funcţia de notificare în momentul blocării ecranului.

LG Optimus este disponibil din luna iulie în reţeaua magazinelor Orange.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,