Logitech oferă o lecţie în materie de surround

Scris de | 16 iulie, 2010
Logitech oferă o lecţie în materie de surround

Noile boxe Logitech Surround Sound Z506 promit un sunet de excepţie şi posibilitatea de a-ți seta singur sistemul după propriile preferințe.

Pentru un sound puternic, 5.1, al muzicii, filmelor și jocurilor tale poţi opta pentru noua generație de boxe  Logitech Surround Sound Speakers Z506. Având libertatea de a-ți seta singur sistemul după propriile preferințe, cele mai noi boxe Logitech te lasă să îl conectezi aproape la orice echipament, precum PC-ul personal, consolele PLAYSTATION3 (PS3), Xbox 360, Wii,  iPod -ul sau DVD player-ul.

Boxele Logitech Z506 se pot adapta aproape oricărui sistem de divertisment. Le poți conecta rapid la consola de gaming folosind o conexiune RCA, la un PC prin placa de sunet sau la player-ul de muzică cu ajutorul unui jack de 3,5 mm.

Dispunând de sunet stereo surround, boxele Z506 pot converti două canale stereo într-o experiență surround de neegalat, introducându-te în acțiunea filmelor preferate sau oferind un avantaj competitiv în timpul jocurilor, în care ai nevoie să-l auzi pe inamic cum se strecoară prin spatele tău.

Dotate cu o putere de 75 de wați, noile boxe de la Logitech pot umple camera cu sunet curat și plin și pot face chiar să tremure ferestrele. Subwoofer-ul down-firing oferă un bas adânc care dau viață melodiilor preferate, filmelor și jocurilor.

Sistemul Logitech Surround Sound Speakers Z506 va fi disponibil în Europa începând cu luna august la un preț recomandat de 89,99 Euro.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,