SCOP Computers prezinta camera foto digitala cu filmare HD 720p, BenQ E1240

Scris de | 16 iulie, 2010
SCOP Computers prezinta camera foto digitala cu filmare HD 720p, BenQ E1240

SCOP Computers prezinta noua camera foto cu filmare HD 720, BenQ E1240, bazată pe un senzor Panasonic de 12 MP 1/2.3 inch CCD.

Dotarile speciale ale noului model, transforma camera BenQ E1240 in accesoriul perfect pentru vacanta. BenQ E1240 face parte din gama Elegance, iar „silueta” sa masoara o grosime de doar 18mm. Micuta camera foto pune la dispozitia utilizatorului un display generos de 2.7 inch dar si cateva functii deosebite, ce permit fotografierea panoramelor si surprinderea in intregime a imaginilor foarte late. In plus, E1240 este prima camera BenQ care filmeaza HD la 720p, asigurand o calitate ireprosabila a imaginii, pentru momente ce nu ar putea fi surprinse la adevarata lor valoare folosind doar imagini statice.

Deschiderea diafragmei dar si viteza de fotografiere, se poate regla in mod manual. Noua camera se bazeaza pe un senzor Panasonic de 12 MP 1/2.3 inch CCD si este echipata cu lentile intre 35 si 105 mm si zoom optic 3X. BenQ E1240 inregistreaza video la o rezolutie de 1280×720, are sunet integrat, iar functiile sale P/AV/TV, Super Shake Free (S.S.F.), selectia suprafetei AF, mod M-Burst, mod Fisheye si functia Panorama, transforma procesul de fotografiere intr-o experienta extrem de placuta.

Functia de panoramare a fotografiilor se dovesteste a fi extrem de utila, facand posibila lipirea mai multor fotografii pentru a compune fara efort o imagine panoramica de mari dimensiuni. Modul Fisheye, bazat pe lentile cu unghiuri super largi, permite surprinderea unor fotografii deosebit de late, insa extrem de spectaculoase pentru modul creativ de fotografiere.
Noile BenQ E1240 includ optiunea de infrumusetare a tonurilor pielii denumita “Beauty Enhancer”, specifica pre-procesarii imaginii. Meniul noilor camere digitale BenQ E1240 este prezentat in limba romana si kit-ul contine: aparat foto, acumulator, incarcator pentru acumulator, gentuta pentru camera, manual si CD cu driverele necesare.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,