Vodafone reduce preţurile la super telefoane

Scris de | 16 iulie, 2010
Vodafone reduce preţurile la super telefoane

In perioada 15 iulie – 31 august 2010, clientii Vodafone beneficiaza de reduceri de pret pentru 9 modele de telefoane, acoperind toate nevoile de comunicatii ale utilizatorilor, de la functii de baza pana la acces rapid si usor la Internet si servicii de date, muzica si divertisment, precum si la cele mai populare aplicatii pe telefonul mobil.

Impreuna cu orice abonament Vodafone incheiat pe 2 ani, clientii au la dispozitie modelul Samsung C3010, cu browser de Internet si Mp3 player, la 0 Euro, Vodafone 543, cel mai accesibil telefon cu touch screen precum si LG GU230, cu ecran generos, MP3 player si camera foto de 1,3 MP, la 9 Euro. De asemenea, Nokia 2730, un model compatibil cu serviciile 3G, dotat cu camera de 2 MP si micro card de memorie de 1 GB, este disponibil in oferta Vodafone la 19 Euro, impreuna cu orice abonament de voce. Samsung Corby TxT, cel mai accesibil model cu tastatura QWERTY, la 29 Euro, LG Cookie Fresh, un telefon full touch screen cu ecran de 3”, aplicatie integrata de acces la Facebook, la 39 de Euro si Samsung Corby Touch, disponibil in patru culori, la 49 de Euro completeaza oferta speciala Vodafone.

De asemenea, clientii Vodafone au la dispozitie smartphone-uri la preturi pentru orice buzunar. Doua dintre cele mai cautate modele Nokia, Nokia 5230 si Nokia X6, cu touch screen de 3,2”, camera foto avansata, functii multimedia, acces la email si la retelele sociale preferate, sunt disponibile in oferta verii de la Vodafone. Cele doua telefoane ofera utilizatorilor solutie de navigatie GPS gratuita pentru totdeauna, cu harti incluse chiar si pentru Romania. Solutia de navigatie este completata de functia de navigatie vocala pas cu pas, informatii rutiere si turistice si harti satelit. Ambele telefoane contin in pachetul de vanzare suport special pentru masina, care permite utilizatorilor sa urmareasca traseul cu usurinta pe ecranul telefonului.

In plus, clientii se pot bucura de navigare fara griji pe Internet de pe telefonul mobil, cu pachetele de Internet pe mobil disponibile in oferta Vodafone, care ofera utilizatorilor de smartphone cea mai buna acoperire de Internet mobil, la nivel national, si viteze de pana la 7,2 Mbps.

Nokia 5230 si Nokia X6 imbogatesc oferta Vodafone de telefoane smartphone, disponibile impreuna cu pachete flexibile de voce si Internet tuturor clientilor ce doresc acces la Internet de mare viteza, oriunde si oricand, si la zeci de mii de aplicatii din toate categoriile de interes: stiri, comunitati, divertisment, sport.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,