Securitatea primează cu noua memorie USB Verbatim

Scris de | 19 iulie, 2010
Securitatea primează cu noua memorie USB Verbatim

Verbatim lansează o nouă memorie USB Secure ‘n’ Go ce se adresează nevoilor utilizatorilor individuali de a menține datele în siguranță atunci când le transportă. Secure ‘n’ Go Data USB oferă o puternică criptare hardware AES pe 256 biți cu parolă obligatorie având capacități de 4GB, 8GB și 16GB și va fi diponibil spre vânzare în luna Iulie.

Nimănui nu îi place idea de a stoca sau arhiva date sensibile ce pot fi accesate de persoane neautorizate. Acest aspect poate fi adevărat pentru multe fișiere, de la imagini private, date financiare, liste de nume și adrese – practic orice poate fi considerat privat sau confidențial. Cu ajutorul noii memorii USB Secure ‘n’ Go, Verbatim adresează cererea crescândă a utilizatorilor de a deține controlul permanent asupra datelor portabile.

Noua memorie USB securizată de la Verbatim are parolă obligatorie și criptare AES pe 256 de biți ce asigură criptarea și securitatea permanentă a datelor de pe drive. Pentru securitate adițională dispozitivul USB șterge toate datele la introducerea greșită a parolei de 20 de ori consecutiv. Memoriile vor fi disponibile în trei versiuni: 4GB, 8GB și 16GB.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,