Walkman Sony cu dimensiuni de invidiat

Scris de | 19 iulie, 2010
Walkman Sony cu dimensiuni de invidiat

Vremea playerelor audio care abia îţi încăpeau în buzunar a apus demult. Acum este momentul pentru noua generaţie de playere MP3 precum Sony NWZ-A845, care se remarcă printr-o grosime de doar 7.22 milimetri şi o greutate de 62 de grame.

Dincolo de carcasa elegantă, ultra compactă se ascunde un dispozitiv ideal pentru pasionaţii de muzică. NWZ-A845 are un display OLED de 2.8 inchi pe care puteţi viziona chiar şi scurte filmuleţe. În cazul în care doriţi un ecran mai mare, puteţi conecta playerul la televizor cu ajutorul unui cablu AV opţional.

Noul Walkman vine şi cu un mod cu totul nou de vizualizare ce permite rasfoirea rapida prin clipurile video mai lungi, afisate sub forma unor pictograme.

Memoria de 16 GB este suficientă pentru câteva zeci de albume de muzică, dar şi pentru o mulţime de video clipuri.

Adevăratele virtuţi ale lui NWZ-A845 ies în evidenţă acolo unde este nevoie – la capitolul audio. Playerul vine cu o sumedenie de funcţii ce asigură un sunet extrem de clar, lipsit de distorsiuni. Functia de amplificare digitala S-Master este una dintre acestea. Tot la acest capitol putem aminti şi tehnologia Clear Audio ce reduce la maximum pierderea sunetului dintre canalele stang si drept, in timp ce functia Clear Bass ajuta la redarea frecventelor puternice, foarte joase, fara distorsiuni. Nu in ultimul rand, tehnologia de imbogatire a sunetului DSEE ofera reproducerea detalitata a frecventelor inalte, ce se pierd, de obicei, in timpul compresiei fisierelor originale in fisiere MP3.

Castile sunt intra-auriculare de 13.5mm EX. Anularea digitala a zgomotului reduce cu aproximativ 98.0% sunetul ambiental. Trei profile cu setari diferite permit redarea sunetului cu zgomotul redus, indiferent daca utilizatorul se afla in avion, autobuz/tren sau in birou. Cu ajutorul adaptorului inclus, calatorii din avion pot conecta modelul Walkman direct la sistemul AV al avionului.

Autonomia player-ului Walkman A845 este de 29 de ore, cu doar o singura reincarcare a bateriei.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,