Conducerea executivă IT Assist, preluată de Bogdan Dodu

Scris de | 22 iulie, 2010
Conducerea executivă IT Assist, preluată de Bogdan Dodu

IT Assist, unul principalii furnizori locali de servicii si solutii IT, are începând cu luna Iulie un nou Director General în persoana lui Bogdan Dodu.

Bogdan Dodu vine cu o vasta experienta in domeniul IT, incepand ca programator in cadrul Akela, apoi team leader si detinand ulterior mai bine de 7 ani functii de management in cadrul departamentului IT al UPC Romania. Ca si pregatire profesionala Bogdan Dodu este un polivalent cu experienta IT la cel mai inalt nivel dar si solide cunostinte de afaceri, el detine pe langa o serie de atestate si certificari in domeniul IT precum PMP, MCAD sau ITIL si un MBA al prestigioasei „Telfer School of Management” operat prin „Bucharest School of Management”.

Bogdan Dodu declara: „Sunt extrem de entuziast in ceea ce priveste oportunitatea in IT Assist. M-am alaturat unei echipe profesioniste, determinate sa aiba succes printr-o filosofie care pune clientul in centrul oricarei activitati. Fiecare membru al echipei este aliniat misiunii companiei si pune pasiunea pentru tehnologie in slujba clientilor. Suntem convinsi ca avand aceasta echipa vom reusi sa indeplinim viziunea de a deveni pe termen de 3 ani unul din cei mai semnificativi jucatori pe piata locala de servicii IT”.

Desi infiintata relativ recent IT Assist a avut o crestere sustinuta in primii 3 ani de activitate obtinand in 2009 o cifra de afaceri de peste 1.7 milioane RON.

„Avem in portofoliul nostru clienti care ne solicita cele mai inalte standarde de calitate iar ambitia noastra este sa-i surprindem de fiecare data intrecandu-le asteptarile. Nu este totdeauna usor sa faci acest lucru cand lucrezi cu companii precum Siemens, XEROX, sau L’oreal, dar satisfactia este pe masura atunci cand primesti felicitari pentru eforturile pe care le depui si vezi ca ai un client pe deplin multumit de colaborarea cu tine. Aceste rezultate ne creaza si expectante mari, anul trecut (n.n. 2009) am crescut cifra de afaceri pe servicii IT cu peste 50% iar pe urmatorii 3 ani avem toate premisele sa reusim performante mult superioare!” incheie extrem de increzator noul Director General.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,