Rapiditate, impact puternic – Canon IXUS 300 HS

Scris de | 23 iulie, 2010
Rapiditate, impact puternic – Canon IXUS 300 HS

Canon lansează un nou model din gama IXUS, 300 HS – o cameră foto digitală compactă, stilată şi performantă, capabilă să ofere capturi foto de excepţie, precum şi înregistrări video în format HD.

Disponibil cu un design finisat pe argintiu metalic, negru mat sau alb lucios, noul model oferă o combinaţie perfectă ce reuneşte o viteză mare la fotografiere, uşurinţă în utilizare şi control creativ – fiind ideal pentru cei ce doresc să iasă în evidenţă cu tehnologia pe care o folosesc.

IXUS 300 HS este primul model care deţine noul sistem Canon HS, ce reuneşte un senzor CMOS de 10.0 MP şi procesorul DIGIC 4 pentru a oferi performanţe îmbunătăţite la o iluminare scăzută şi fotografiere rapidă. Lentila f/2.0 cu unghi extins oferă posibilitatea de a folosi viteze mari la fotografiere şi de a evidenţia subiectul prin crearea unui efect de blur pe fundal , în timp ce o gamă de setări manuale asigură flexibilitate extinsă utilizatorilor IXUS ce doresc să exploreze şi să-şi dezvolte abilităţile fotografice.

IXUS 300 HS deţine cele mai noi şi mai performante tehnologii de imagine de la Canon. Noul sistem HS oferă performanţe excelente în condiţii de iluminare scăzută şi profită din plin de senzorul de imagine CMOS şi de procesorul DIGIC 4, fiind compatibil cu standardul ISO 3200 la rezoluţie maximă şi reducând în acelaşi timp nivelul de zgomot la toate vitezele ISO1. La utilizarea modului Low Light, camera poate atinge o viteză maximă ISO 6400 ce facilitează captura de imagini la o rezoluţie de 2.5MP, fiind ideală pentru fotografierea la evenimentele de seară sau în cluburile de noapte.

Performanţele camerei în condiţii de iluminare scăzută sunt îmbunătăţite de o lentilă f/2.0 cu unghi extins, 28 mm, şi zoom optic 3.8x, ce ajută utilizatorii să se apropie de acţiune şi permit unui flux mai mare de lumină să ajungă la senzor. Stabilizatorul optic de imagine de la Canon reduce efectul de blur asociat expunerii îndelungate, atunci când se fotografiază în condiţii de iluminare scăzută sau la un zoom ridicat. Folosind tehnologia avansată lens-shift, stabilizatorul de imagine permite utilizatorilor să obţină fotografii clare chiar şi la o optime din iluminarea necesară pentru o cameră fără stabilizator.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,