Sistem de videoconferinta cu tehnologie HD

Scris de | 26 iulie, 2010
Sistem de videoconferinta cu tehnologie HD

ELTEK Distribution aduce in Romania Scopia VC240, un performant sistem individual de videoconferinta de la renumitul producator israelian RADVISION.

Avand integrate unele din cele mai inovatoare tehnologii de la RADVISION, sistemul ofera utilizatorilor toate beneficiile unei comunicari video cu o calitate ireprosabila. In ianuarie 2010 SCOPIA VC240 a primit premiul de excelenta la categoria Unified Communication din partea Technology Marketing Corporation.

Sistemul ofera utilizatorilor toate avantajele unei comunicatii video HD cu un cost mult mai mic decat cel al solutiilor hardware, sporind in mod semnificativ ROI-ul implementarii unei solutii de videoconferinta.

Principalele caracteristici ale sistemului SCOPIA VC240 sunt display-ul Samsung de inalta rezolutie de 24 inchi, tehnologie H.264 SVC (Scalable Video Coding) care minimizeaza erorile cauzate de pierderea de pachete sau difuzoarele de inalta fidelitate si microfoane cu functie de anulare a ecoului. Sistemul suportă rezolutii video HD 720p 30fps, utilizand o latime de banda de numai 750kbps si functii integrate dual video H.239, care permit schimbul facil de date si prezentari intre PC si alte sisteme

Sistemul se integreaza cu toate echipamentele si software-urile din gama SCOPIA de la RADVISION.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,