Testează stilul Graffiti cu CANYON

Scris de | 28 iulie, 2010
Testează stilul Graffiti cu CANYON

CANYON prezintă prima sa gamă de produse ediţie limitată ce va include accesorii pentru PC cu un design realizat cu modele îndrăzneţe, colorate, în stil graffiti – o gamă unică, nemaivăzută până acum în industria IT.

Seria va include şase segmente de produse, fiecare cu un nume inspirat din mişcările şi trick-urile de skateboard: mouse-urile Tailslide, webcam-urile TruckHook, căştile DJ Alley-Oop, căştile Rail Whip, genţile de notebook KickFlip şi husele de notebook NoseSlide.

Noua ediţie limitată de la Canyon este foarte atrăgătoare pentru tineri, pentru persoanele moderne şi pentru acele persoane în căutare de produse unice ce oferă o extensie personalităţii şi stilului lor de viaţă.

Ediţia limitată va fi unică în piaţă și contribui la derularea programelor educaţionale şi a proiectelor de integrare a copiilor străzii din ţările în curs de dezvoltare. Canyon va dona 5% din profitul realizat din vânzările acestei ediţii limitate către proiectele de ajutorare a copiilor, cu speranţa că va oferi acestora o şansă de se integra în societate.

Pentru acest proiect , Net4Kids Aid Foundation – organizaţie non-profit din Olanda – va ajuta Canyon în misiunea sa de a oferi un sprijin copiilor străzii și de a le oferi şansa unui viitor mai bun.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,