APC sprijină conceptul Smart+Connected Life dezvoltat de Cisco

Scris de | 30 iulie, 2010
APC sprijină conceptul Smart+Connected Life dezvoltat de Cisco

APC by Schneider Electric colaborează cu Cisco în Pavilionul companiei din cadrul Expo 2010 din Shanghai, China. Expoziţia, care reuneşte peste 190 de state şi 50 de organizaţii internaţionale, îşi aşteaptă vizitatorii până pe 31 octombrie 2010, iar tema ediţiei este “O viaţă mai bună – Un oraş mai bun”.

Arhitectura EcoStruxure, ce încorporează soluţia APC pentru centre de date InfraStruxure, sprijină iniţiativa Cisco Smart+Connected Communities, ajutând comunităţile să economiseasă până la 30% din valoarea facturilor de energie.

“De la managementul mediului complex de operaţiuni al fabricilor, la operarea mai eficientă a centrului de date şi la atingerea ţintelor de eficienţă pentru clădirea dumneavoastră, Schneider Electric realizează conexiunile şi ajută companiile să-şi administreze consumul energetic mai eficient”, a declarat Alistair Pim, vice-preşedintele Global Strategic Alliances, APC. „Suntem foarte încântaţi să colaborăm cu Cisco pentru a aduce la viaţă viziunea Smart+Connected prin colaborarea noastră în Pavilionul Cisco din cadrul Expo 2010.”

Soluţiile de eficienţă energetică ale APC vor ajuta la asigurarea disponibilităţii Unified Computing System Cisco precum şi a soluţiilor EMC Vblock care alimentează cu energie electrică Pavilionul Cisco, punând în valoare modularitatea, scalabilitatea şi administrarea soluţiilor atunci când sunt utilizate în centrul de date al companiei. În afara de centrul de date, soluţiile de management al clădirii oferite de Schneider Electric şi portofoliul de software pentru management InfraStruxure de la APC se integrează cu Cisco EnergyWise pentru a oferi mai multă vizibilitate şi posibilităţi de management sporit pentru dispozitivele conectate la reţeaua IP. Rezultatul? Comunităţile Smart+Connected ale viitorului pot folosi în cel mai eficient mod posibil energia electrică, fapt dovedit de scăderea consumului de energie al Pavilionului Cisco.

Etichete: , , , , , , , , , ,