COSMOTE extinde serviciile 3G şi pentru clienţii serviciilor preplătite

Scris de | 4 august, 2010
COSMOTE extinde serviciile 3G şi pentru clienţii serviciilor preplătite

Datorită interesului în creştere al românilor pentru internetul mobil în bandă largă, COSMOTE România îşi extinde portofoliul de servicii de internet mobil 3G cu un pachet 3G prepaid, oferind acces la internet mobil de super viteză şi acoperire broadband naţională, prin oferte atractive.

Pornind de la internetul mobil în bandă largă Connect 3G, disponibil iniţial doar cu abonament, COSMOTE România lansează astăzi un serviciu ce se adresează utilizatorilor care folosesc internetul mobil ocazional şi care caută soluţii de control al costurilor, precum studenţii sau persoanelor care vizitează România şi doresc acces la internet mobil în bandă largă la preţuri avantajoase.

Noul serviciu în bandă largă este în prezent disponibil în două pachete start: Cartela Internet, un pachet ce conţine o cartelă SIM şi un ghid rapid de startup, disponibil la 10 euro (fără TVA), sau pachetul dedicat de date modem 3G şi cartela Internet, care conţine un modem 3G ce oferă acces la internet cu viteze de până la 7,2 Mbps şi o cartelă SIM cu 10 euro credit, totul pentru 34 euro (fără TVA). Noile soluţii sunt cele mai avantajoase oferte preplătite de date de pe piaţă, cu credit iniţial inclus. În plus, creditul iniţial inclus în pachetele preplătite oferă posibilitatea de a activa extraopţiunea de 2GB, valabilă pentru o lună, încă din momentul achiziţionării pachetului.

Prin intermediul noului pachet preplătit 3G, clienţii COSMOTE România vor beneficia de acces simplu şi uşor la internet, e-mail şi alte aplicaţii, atunci când călătoresc.

Odată ce pachetul start este achiziţionat, clienţii vor putea naviga pe internet la un tarif standard de 0,02 euro/MB sau pot alege alte extraopţiuni, cu trafic inclus.

După ce traficul iniţial disponibil în cadrul extraopţiunii este consumat, clienţii vor putea continua navigarea pe internet, traficul suplimentar fiind tarifat cu 0,01 euro/MB.

În plus, utilizatorii serviciului de date preplătit au posibilitatea de a trimite SMS-uri la un tarif standard de 0,05 euro/SMS.

Serviciile 3G sunt disponibile în prezent în aproximativ 3.300 localităţi din întreaga ţară.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,