Noua cameră video Samsung cu obiectiv rotativ

Scris de | 4 august, 2010
Noua cameră video Samsung cu obiectiv rotativ

Samsung a lansat noua camera video point-and-shoot HMX-E10. Aceasta are un obiectiv rotativ de 270 de grade cu ajutorul caruia se poate filma aproape din orice unghi.

Filmând la rezoţutie full-HD, modelul Samsung HMX-E10 este evidenţiat de un obiectiv rotativ de 270 de grade care permite mai multă creativitate utilizatorilor, aceştia putând să filmeze din aproape orice unghi. Obiectivul rotativ al HMX-E10 le permite acestora să se filmeze pe ei împreună cu familiile şi prietenii.

Samsung a făcut tot posibilul pentru a simplifica modul în care utilizatorii împărtăşesc conţinutul de pe HMX-E10 cu cei apropiaţi şi astfel s-a ajuns la soluţia port-ului USB inovativ integrat. Cu ajutorul USB-ului, utilizatorii pot conecta camera video direct la orice calculator fără a mai avea nevoie de un cablu USB, aceştia putând astfel împărtăşi momentele importante oriunde s-ar afla.

Punctul central al modelului HMX-E10 îl reprezintă senzorul CMOS de 1/3.2 inch care captează filme impresionante full HD la rezoluţie de 1920×1080 (30p/H.264) dar şi fotografii de 8 megapixeli. Pe spatele camerei se află un ecran LCD tactil, adaptabil, larg de 2,7 inch care este poziţionat pe verticală. În momentul înregistrării unui film, ecranul LCD este împărţit în două secţiuni. Partea superioară afişează imaginea ce va fi înregistrată iar partea inferioră afişează o serie de taste tactile precum comenzile record, stop şi play. Utilizatorii pot roti obiectivul rotativ şi folosi ecranul pentru a se filma pe ei înşişi, putând astfel să ia parte la acţiune.

Modelul HMX-E10 este dotat cu o gamă largă de comenzi care încurajează utilizatorul să fie cât mai creativ în timpul filmărilor.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,