Înregistrare HD în mai puţin de 15 minute

Scris de | 5 august, 2010
Înregistrare HD în mai puţin de 15 minute

Noul Blu-ray de la Verbatim oferă 25GB capacitate de stocare cu rată de inscripționare de 6x și o suprafață mare printabilă pentru a permite personalizarea sau etichetarea discului. Este ideal pentru înregistrarea filmelor în HD, salvarea unor cantități mari de date și arhivarea pe termen lung a fișierelor inclusiv a fotografiilor și clipurilor video.

Mediile Blu-ray devin din ce în ce mai atrăgătoare pentru consumatori – atât pentru acasă cât și pentru mediile profesionale – necesare la înregistrarea și arhivarea datelor. Verbatim întâmpină această cerere cu noul său disc Blu-ray BD-R 25GB 6x Printabil, ce oferă de până la 5 ori capacitatea unui DVD-R, garantând stocarea pe termen lung în siguranţă a fişierelor, de la imagini personale şi clipuri video până la documentele necesare la birou. Având un interval de inscripţionare mai mic de 15 minute, este de asemenea complet compatibil pentru imprimarea cu inkjet (22 – 117mm) datorită suprafeței printabile până la cercul interior.

Discurile Verbatim BD-R 6x şi BD-R DL folosesc un nou dezvoltat strat inorganic de înregistrare numit MABL; o tehnologie patentată ce asigură calitatea impecabilă a inscripţionărilor, timp îndelungat de arhivare şi performanţe excelente la redare.

Tehnologia Hard Coat de la Verbatim – un strat special de protecţie contra zgârieturilor – evită probleme la inscripționare și redare prin protecția împotriva zgârieturilor, amprentelor și prafului.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,