Dell Streak, un mini tablet gata de acţiune

Scris de | 25 august, 2010
Dell Streak, un mini tablet gata de acţiune

Tablet-ul Streak al celor de la Dell este de acum disponibil şi pe piaţa din România. Modelul se remarcă printr-un ecran multitouch de 5 inchi, conectivitate 3G, WiFi şi Bluetooth, cameră de 5 megapixeli şi sistem de operare Android OS.

Chiar dacă este greu să îl numim un tablet, ţinând cont de dimensiunile compacte, cu o greutate de doar 220 de grame, Streak este totuşi un aparat mobil extrem de puternic. Îţi permite să ai acces la divertisment, reţelele sociale online şi la alte mii de widget-uri, aplicaţii sau jocuri disponibile prin magazinul online al celor de la Google, Android Market. Ecranul de 5 inchi protejat de tehnologia Gorilla Glass arată şi se comportă excelent la atingere, iar camera foto de 5 megapixeli oferă la rândul ei posibilitatea de a captura imagini la o calitate superioară. Nu lipsesc accelerometrul şi suportul extins pentru o multitudine de formate multimedia.

Memoria este extensibilă cu ajutorul cardurilor MicroSD, cu suport până la 32 GB.

Dell Streak dispune de o platformă de procesare Snapdragon dezvoltată de Qualcomm, cu procesor integrat de 1 GHz, ce combină funcţionalitatea cu un consum redus.

Dell Streak este disponibil în exclusivitate la eMAG, la un preţ de 2699 RON.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,