Toshiba actualizează gama CAMILEO

Scris de | 6 septembrie, 2010
Toshiba actualizează gama CAMILEO

Camerele Full HD CAMILEO P20 şi CAMILEO S30 de la Toshiba oferă o calitate excelentă a imaginii şi sunt uşor de folosit.

Toshiba anunţă două noi modele de camere video digitale H.264: CAMILEO P20 şi CAMILEO S30 sunt compatibile Full HD şi au fost concepute pentru o utilizare uşoară. Ambele dispun de un ecran tactil de mari dimensiuni (3” / 7,6 cm) care afişează o interfaţă grafică intuitivă. Modelul CAMILEO P20 oferă o rezoluţie de 5 megapixeli, iar CAMILEO S30 este echipat cu un senzor CMOS de 8 megapixeli. Concepută pentru utilizatorii avangardişti, tineri şi preocupaţi de bunul-gust, Camileo P20, disponibil într-o nuanţă bleumarin, oferă imagini de înaltă calitate şi stabilitate la un preţ accesibil. Cântărind numai 151 de grame, această cameră video care imită forma unui pistol poate fi transportată prin ataşarea unei cureluşe şi astfel este mereu la îndemână pentru capturarea acelor momente speciale, spontane, pe care vrei să le păstrezi.

Cu o siluetă de doar 19 mm, CAMILEO S30 este companionul ideal pentru călătorii şi sport, pentru cei activi şi amatori de aventură, dar este perfect şi pentru surprinderea evenimentelor petrecute în familie. CAMILEO S30 va fi disponibil în următoarele nuanţe: bleumarin, roşu burgundy, roz zmeură şi argintiu. Pentru că simplitatea de folosire primează, CAMILEO S30 oferă opt moduri de scenă pentru obţinerea rezultatelor perfecte chiar în condiţii de iluminare neprielnice, acestea incluzând modurile “skin”, “night” şi “black light”, pentru a numi câteva.

Cele doua modele vor fi disponibile în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa începând cu T3.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,