Centrul 3D de divertisment

Scris de | 7 septembrie, 2010
Centrul 3D de divertisment

Noul laptop Aspire 5745DG reprezintă cel mai nou şi mai performant centru de divertisment mobil.

Beneficiind de tehnologia NVIDIA 3D Vision şi dispunând de un ecran HD de 15.6″ Acer CineCrystal cu o frecvenţă de 120 Hz, laptop-ul oferă imagini 3D ce transpun utilizatorul în mijlocul acţiunii, filmele şi jocurile prinzând astfel viaţă.. Tot ceea ce trebuie să faci este să deschizi aceste fişiere video cu Acer Arcade Deluxe. Aplicaţia permite conversia de la 2D la 3D a oricărui fişier video sau DVD.

Experienţa este asigurată de placa video de ultimă generaţie NVIDIA GeForce GT 425M, împreună cu a treia generaţie a tehnologiei Dolby Home Theater. Aspire 5745DG poate fi echipat cu unitate optică Blu-ray Disc.

Puterea de procesare a sistemului este asigurată de noile procesoare Intel Core i7, i5 şi i3. Acestea permit utilizatorului rularea simultană a mai multor aplicaţii, a jocurilor de ultimă generaţie şi crearea sau editarea rapidă de conţinut digital.

Spaţiul de stocare este asigurat de către un hard disk de mare capacitate, în timp ce cititorul de carduri multi-in-1 suportă majoritatea formaturilor de carduri existente, oferind astfel un transfer rapid al informaţiilor şi posibilitatea de a partaja date. Sistemul suportă un maxim de 16GB DD3.

Conectarea la Internet a laptopului poate fi făcută atât wireless cât şi wired: conexiune 802.11a/b/g/n Wi-Fi CERTIFIED cu suport Acer SignalUp şi Gigabit LAN, opţional putând fi achiziţionat un modul Bluetooth 3.0. Webcam-ul Crystal Eye îţi permite să rămâi în contact cu prietenii, realizând video-conferinţe.

Aspire 5745DG este subţire şi are un design modern. Finisajul lucios al carcasei negre are margini subţiri şi muchii rotunjite iar tastele sunt mari, pentru a putea scrie confortabil, în timp ce alte taste media speciale îţi oferă controlul total asupra a ceea ce doreşti să asculţi.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,