BCR optează pentru NOD32

Scris de | 8 septembrie, 2010
BCR optează pentru NOD32

Banca Comercială Română (BCR) a decis să implementeze în infrastructura informatică proprie soluțiile de securitate ESET NOD32 Antivirus.
BCR urmează să utilizeze cele peste 10.000 licențe pentru staţii pentru o perioadă de trei ani.
Peste 10.000 de calculatoare aparţinand sistemului informatic al BCR urmează sa fie dotate cu soluţiile de securitate ESET NOD32 Antivirus. Decizia a fost luată în urma unei analize de piață și a unor serii de teste de securitate efectuate de catre specialiştii IT din cadrul BCR.
“Faptul că liderul pieţei bancare din România a decis să folosească pe sistemele proprii soluțiile de securitate oferite de către noi nu face decât să întărească afirmația noastră că produsele ESET NOD32 Antivirus oferă cel mai înalt nivel de siguranţă şi performanţă, cu un impact minim asupra resurselor de calcul, inclusiv în cadrul unor aplicaţii bancare complexe în care securizarea infrastructurii informatice joacă un rol critic. Vom continua să oferim soluţii de securitate IT perfect echilibrate cât şi servicii de top companiilor din România, indiferent de dimensiunea lor, având deplină încredere în produsele informatice pe care le oferim utilizatorilor finali prin intermediul reţelei de parteneri la nivel naţional”, a declarat Alexandru Sipciu, Director General Axel Soft IT Group, distribuitor exclusiv în Romania al soluţiilor de securitate ESET.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,