Carduri de mare viteză Panasonic

Scris de | 9 septembrie, 2010
Carduri de mare viteză Panasonic

UHS-I este noul standard pentru viteze mari, impus de către SD Association pentru cardurile de memorie SD Ver.3.01, care ajung la performanţe de până la 104MB/s. Ambele carduri de memorie au viteza de transfer maximă de până la 60MB/s şi specificaţie Class 10.
Cu o viteză mai mare de citire, de până la 60MB/s, cardurile de memorie de 8GB şi 16GB pot transfera date către un PC de două ori mai rapid decât cardurile de memorie Panasonic actuale. Noile carduri asigură de asemenea şi o perfomanţă a inscripţionării mult mai mare, datorită specificaţiei Class 10, permiţând înregistrări video 3D şi Full HD extrem de sigure.
Ca şi modelele actuale de carduri de memorie GOLD produse de Panasonic, noile carduri RP-SDY08G şi RP-SDY16G încorporează tehnologia Super Intelligent Controller (SICS), care este proiectată pentru a oferi o protecţie crescută a datelor. Funcţia Power Failure Protection recuperează automat datele şi le pastrează pe cele importante atunci când aparatul se închide brusc. Funcţia Power Failure Protection este certificată de Rheinland, trecând de testele extrem de pretenţioase ale acestei organizaţii.
Durata de viaţă a arhivării a fost mărită de peste zece ori datorită funcţiei Refresh. Iar funcţia Super Intelligent Controller elimină automat erorile acumulate, mărind astfel durata de viaţă a cardului. De asemenea, Smart Data Writing optimizează frecvenţa de reinscripţionare pentru fiecare zonă a cardului astfel încât o anumită zonă să nu fie scrisă de prea multe ori în detrimental altei zone, pentru a preveni riscul de defecţiune al acestuia.
Ambele modele de carduri de memorie, RP-SDY08G şi RP-SDY16G, vor fi disponibile din noiembrie 2010.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,