Noi smartphone-uri şi noul Symbian la Nokia World

Scris de | 14 septembrie, 2010
Noi smartphone-uri şi noul Symbian la Nokia World

În cadrul la Nokia World compania a anunţat astăzi o familie de smartphone-uri bazate pe noua platformă Symbian, cu îmbunătăţiri semnificative în ceea ce priveşte viteza şi uşurinţa în utilizare. Nokia E7, Nokia C7 şi Nokia C6 sunt strâns integrate cu servicii şi aplicaţii Ovi optimizate şi rulează noua versiune a platformei Symbian ce aduce peste 250 de noi capabilităţi şi îmbunătăţiri. Mult aşteptatul N8 a fost şi el prezentat oficial.
Nokia E7 este un smartphone ideal pentru afaceri. Fiind integrat cu Microsoft Mail for Exchange, Nokia E7 asigură acces direct, în timp real şi securizat la conturile de e-mail corporative, oferind suport pentru o gamă de soluţii de securitate destinate companiilor. Terminalul este dotat cu un ecran tactil polarizat de 4 inchi şi tastatură completă, iar utilizatorii business vor descoperi că Nokia E7 are forma şi dimensiunile ideale pentru citirea şi editarea de documente text, tabele sau slide-uri. Preţul estimativ este de 495 euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile.
Nokia C7 are cu design atrăgător, ideal pentru utilizarea reţelelor sociale. Ai acces la actualizări în timp pe reţele sociale precum Facebook şi Twitter şi poţi vizualiza conturile de e-mail Yahoo! sau Gmail direct pe ecranul de start. Nokia C7 are un afişaj de 3,5-inchi iar designul este o combinaţie impresionantă de oţel inoxidabil, sticlă şi margini rotunjite. Preţul estimativ este de 335 euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile.
Nokia C6 este un smartphone elegant, de mici dimensiuni, cu un design din oţel inoxidabil şi sticlă. Fiind dotat cu un ecran polarizat ce asigură vizibilitate sporită în condiţii de lumină naturală şi capabilităţi tactile complete, noul Nokia C6 (C6-01) oferă ce este mai bun în domeniul reţelelor sociale şi al divertismentului mobil. Eşti conectat la email, ai acces la milioane de melodii prin Ovi Music şi poţi descărca aplicaţii şi jocuri de la Ovi Store. Preţul estimativ este de 260 euro

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,