Samsung prezintă inovatorul NX100

Scris de | 15 septembrie, 2010
Samsung prezintă inovatorul NX100

Samsung a anunţat modelul Samsung NX100, o cameră foto inovativă “mirorless”, dotată cu primul obiectiv i-Function din lume, care asigură realizarea fotografiei perfecte printr-un mod complet nou de manevrare şi control al camerei.
Este de asemenea prima cameră din lume dotată cu un senzor de dimensiune APS-C, care a revoluţionat deja tehnicile a milioane de fotografi din întreaga lume, ridicând standardele pentru întreaga industrie.
Modelul NX100 impărtăşeşte tehnologia de top a modelului NX10, precum senzorul de dimensiune APS-C pentru imagini de calitate şi un ecran AMOLED de 3 inch. Cu toate acestea, odată cu modelul NX100, Samsung duce camera “mirrorless” la următorul nivel, prin încorporarea inovaţiilor NX10 şi îmbunătăţirea altor aspecte. Corpul camerei este subţire, lucios şi elegant, iar modelul NX100 este dotat cu obiectivul intuitiv I-Function, care permite pentru prima dată utilizatorilor să controleze camera prin intermediul obiectivului. Modelul NX100 se poate lăuda cu unul dintre cele mai rapide autofocusuri de pe piaţa actuală şi un ISO cu valoarea maximă de 6400, utilă pentru fotografii în mişcare.
În timp ce obiectivele convenţionale erau pasive în controlul setărilor camerei, i-Function este un obiectiv proactiv aflat în comunicare cu corpul camerei. El oferă un control total al imaginii cu ajutorul setărilor manuale rapide care asigură o captare rapidă şi uşoară a imaginii, furnizând de asemenea setări optimizate pentru obiectivul utilizat. Acesta încorporează un buton i-Function convenabil plasat, care permite utilizatorilor să navigheze prin setările manuale şi un inel de focus folosit pentru a schimba cu uşurinţă parametrii fiecărei setări. Utilizatorii pot comuta rapid şi uşor între viteza obturatorului, apertură, valoarea expunerii, white balance şi ISO prin simpla utilizare a butonului i-Function şi a inelului de pe obiectiv, determinând o configurare mai rapidă şi mai uşoară în timpul fotografierii.
Modelul NX100 suportă şi înregistrarea de filme HD la 720p
Modelul NX100 va fi dotat cu o serie de obiective şi accesorii inovative pentru a îmbogăţi în plus experienţa utilizatorilor.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,