Oracle anunţă rezultate financiare în creştere

Scris de | 17 septembrie, 2010
Oracle anunţă rezultate financiare în creştere

Oracle Corporation a anunţat rezultatele financiare pentru primul trimestru din anul fiscal 2011.
Vânzările de licenţe software noi au crescut cu 25%, iar veniturile totale GAAP au crescut cu 48%.

Oracle Corporation a anunţat că veniturile totale GAAP pentru primul trimestru din anul fiscal 2011 au crescut cu 48%, pana la 7,5 miliarde USD, in timp ce veniturile totale non-GAAP au crescut cu 50%, pana la 7,6 miliarde USD. Veniturile GAAP din licente software noi au crescut cu 25%, pana la 1,3 miliarde USD.

„Business-ul nostru software a crescut puternic in toate regiunile, cu vanzari de licente noi de software mai mari cu 25%”, a declarat presedintele Oracle, Safra Catz. „Business-ul hardware a crescut, de asemenea, mai rapid decat ne-am asteptat, in frunte aflandu-se serverele Sun Solaris si Exadata.”

„Saptamana viitoare, la Oracle OpenWorld, vom anunta doua noi sisteme high-end care combina hardware Sun cu software Oracle”, a declarat presedintele Oracle, Mark Hurd. „In acest an vom investi peste 4 miliarde USD in cercetare si dezvoltare si, prin urmare, portofoliul nostru robust de produse va deveni si mai puternic.”

„Exadata Database Machine a continuat sa castige clienti noi in primul trimestru”, a declarat Larry Ellison, CEO Oracle. „Intreaga gama de produse Exadata depaseste acum 1,5 miliarde USD pentru intregul an fiscal.”

Etichete: , , , , , , , , ,