Seria Garmin nüvi se întăreşte

Scris de | 17 septembrie, 2010
Seria Garmin nüvi se întăreşte

Garmin a lansat două noi serii de sisteme de navigaţie accesibile. Serile nüvi 2200 şi nüvi 2300 dispun de planificări de rute cu opriri multiple, previzualizări ale manevrelor şi tehnologia inovativă nüRoute cu trafficTrends şi myTrends, funcţii care înlesnesc parcurgerea drumurilor zilnice sau pe cele din călătoriile de vacanţă.
Util pentru studentul concentrat pe mai multe activităţi, nüvi 2200 cu al său ecran tactil de 3,5 inch intră uşor într-o geantă sau un buzunar. Sistemul dispune de posibilitatea de planificare de opriri multiple de-a lungul unei rute pentru activităţile zilnice şi include software-ul Garmin ecoRoute care ajută la economisirea banilor şi combustibilului de-a lungul drumului. Pentru drumurile zilnice, modelele din seria nüvi 2200 memorează automat cele mai accesate destinaţii şi folosesc myTrends pentru a prezice destinaţia ta fără ca tu să activezi o rută, afişând timpul călătoriei şi cea mai bună rută. Pentru vacanţe, modelele din seria nüvi 2200 au îmbunătăţit modul pieton care oferă posibilitatea de tranzit prin oraş cu
ajutorul hărţilor cityXplorer.
Pentru utilizatorii care sunt mereu pe drumuri modelele din seria nüvi 2300 dispun de un ecran de 4,3 inch pe care aceştia pot previzualiza rute multiple. Aceştia pot folosi tehnologia wireless Bluetooth şi telefoane compatibile pentru a efectua apeluri cu ajutorul sistemului de navigaţie. Tehnologia trafficTrends poate estima precis timpii de sosire şi recomanda rute folosindu-se de datele istorice referitoare la drumurile preferate de şofer şi informaţiile de trafic, pe care Garmin le culege în zona utilizatorului la orice oră din zi.
Dubla funcţionalitate a modelului nüvi 2360LT este ideală pentru utilizarea în timpul condusului sau a plimbărilor, deoarece utilizatorii pot vizualiza hărţile preîncărcate şi meniurile intuitive atât în modurile landscape, cât şi portret. Utilizatorii pot accesa ecoRoute HD, un device uşor de instalat care transformă nüvi într-un calculator de diagnostic al maşinii în timp real. Acesta nu oferă doar raportări despre kilometrii parcurşi şi combustibil, dar afişează date precise privind consumul şi economia de benzină, accesând calculatorul de bord din sistemul de diagnostic al vehiculului.

Toate modele anunţate din seria 2200 şi 2300 au preîncărcate milioane de puncte de interes şi indicaţii pas cu pas cu numele străzilor redate vocal, iar anumite modele dispun de un indicator al limitei de viteză legală pe drumurile primcipale şi alertează şoferii când le depăşesc.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,