Noi Smart-UPS lansate de APC

Scris de | 23 septembrie, 2010
Noi Smart-UPS lansate de APC

APC by Schneider Electric anunţă lansarea noilor modele APC Smart-UPS destinate alimentării serverelor şi echipamentelor de reţea. Rezultatul a peste 20 de ani de experienţă în proiectarea de UPS-uri, aceste noi surse de alimentare neîntreruptibilă (UPS) oferă funcţii uşor de utilizat care economisesc timp, cum ar fi interfaţa LCD ce are capabilităţi de diagnosticare şi management avansat al energiei, furnizând, astfel, măsurători clare şi în timp real ale consumului de energie electrică. Pe lângă faptul că asigură o securitate superioară a datelor, modul de funcţionare “green” al sistemelor Smart-UPS poate duce la creşterea randamentului intern la peste 97%, realizându-se o scădere semnificativă a costurilor legate de utilităţi şi climatizare comparativ cu majoritatea celorlalte UPS-uri line-interactive.
Modelele Smart-UPS sunt disponibile atât în varianta standard, cât şi ca modele convertibile pentru montare în rack sau tower, cu posibilitate de a extinde autonomia pe baterii prin adăugarea de cabinete suplimentare. Un factor de formă flexibil oferă versatilitate în operarea în interiorul sau în exteriorul
rack-ului şi sporeşte capacitatea de standardizare. Modelele cu posibilitate de extindere a autonomiei pe baterii permit, de asemenea, adăugarea de pachete de baterii inteligente externe care sunt sesizate automat, timpul de funcţionare pe baterii fiind recalculat, permiţând implementarea facilă în timp ce sistemul continuă să funcţioneze. Pot fi adăugate până la cinci pachete de baterii externe modelelor de sub 1.500VA şi până la 10 pachete modelelor de peste 2.000VA, oferind un timp de funcţionare pe baterii scalabil la minute sau ore.

Software-ul de management PowerChute inclus oferă administratorilor IT confortul şi avantajul monitorizării de la distanţă, posibilitatea de oprire în siguranţă a serverelor alimentate şi funcţii avansate de management al UPS-ului.
Noile modele APC Smart-UPS includ o garanţie fizică de trei ani şi o garanţie a bateriei de doi ani cu opţiuni de extindere a acestora. Modelele de 230V sunt disponibile în statele Uniunii Europene începând cu luna iulie a acestui an.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,