Orange lansează iPhone 4 în România

Scris de | 24 septembrie, 2010
Orange lansează iPhone 4 în România

Orange anunţă astăzi lansarea iPhone4 în România, oferind clienţilor săi mai multe planuri tarifare adaptate utilizatorilor de iPhone. Noul smartphone al celor de la Apple impresionează prin capacitatea de a realiza clipuri HD 720p, display-ul multitouch de 3.5 inchi cu rezoluţie de 960×640 pixeli şi funcţia video call.
iPhone 4, cel mai nou telefon lansat de către Apple vine cu o carcasă regândită, extrem de elegantă, creată din sticlă şi oţel. Dimensiunile au scăzut, noul telefon fiind cu 34% mai subţire decât iPhone 3GS.
Ca şi hardware, iPhone 4 utilizează un chip Apple A4, ca şi iPad-ul, chip optimizat ce asigură performanţe ridicate şi un consum energetic redus. Durata de viaţă a bateriei ajunge până 7 ore, cu până la 40% faţă de modelul precedent.

iPhone 4 mai oferă funcţia FaceTime, care permite convorbiri video şi o cameră foto de 5 megapixeli cu bliţ LED. Telefonul vine însoţit de iOS4, care include peste 100 de noi caracteristici. Revoluţionarul App Store oferă acces la peste 200 000 de aplicaţii, inclusiv la noua aplicaţie iMovie creată special pentru iPhone 4.
Apple iPhone 4 este disponibl la preţuri cuprinse între 169 şi 559 de euro în funcţie de specificaţii şi tipul de abonament.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,