BenQ, gamă completă de monitoare LED

Scris de | 30 septembrie, 2010
BenQ,  gamă completă de monitoare LED

Prin introducerea a 4 noi game de monitoare, BenQ devine singurul jucător de pe piaţa românească care va avea în Q4 2010 o gamă completă de monitoare LED backlight.

Compania a decis să îşi continue dezvoltarea prin investiţii în conceperea de produse bazate pe tehnologia LED. Cea mai nouă inovaţie în acest domeniu – adaptarea matricei VA pentru tehnologia LED – a adus o nouă creştere spectaculoasă a calităţii imaginilor oferite de display-urile produse de BenQ.

Monitoarele LED bazate pe matricea VA vin cu un unghi de vizualizare de 178°/178°, o reproducere deosebit de fidelă a imaginilor, păstrând detaliile naturale subtile caracteristice celor 16,7 milioane de tonuri redate. Contrastul dinamic extrem de înalt face să crească intensitatea negrului şi albului, setând astfel un standard greu de depăşit pe viitor. Un alt avantaj al folosirii acestei matrici este lipsa zonelor luminoase, prin reducerea la maximum a scurgerilor de lumină.

Primele serii de monitoare din noua familie vor EW şi VW. Noile produse sunt caracterizate de o rezoluţie Full HD, 16:9, cu un unghi de vizibilitate de 178°/178° şi un contrast nativ de 3.000:1.

Ca estetică, seria VW adoptă liniile caracteristice seriei V, deja recunoscută pentru design prin intermediul unui premiu iF Design în 2010. Pe de altă parte, seria EW este gândită mai curând pentru a fi pe gustul celor pasionaţi de conţinut digital, incluzând o conectică generoasă care permite utilizatorilor să se bucure de toate dispozitivele electronice pe care le deţin (console de jocuri, playere DVD, web-cam, PC, iPod şi altele) fără a fi nevoiţi să le conecteze separat la fiecare utilizare. Pe lângă aceste caracteristici, noile EW-uri vin cu un spaţiu special gândit pentru păstrarea căştilor.

Ambele serii VW şi EW se bucură de suportul oferit de tehnologia proprietară BenQ Senseye Human Vision care îmbunătăţeşte calitatea imaginilor. Senseye 3 are şase moduri pre-setate, special gândite pentru a oferi utilizatorilor modalităţi de vizualizare adaptate celor mai frecvente aplicaţii: Jocuri, Filme, sRGB, Standard, Fotografii şi Mod Eco.

VW 2420H este echipat cu DVI, D-Sub, HDMI 1.3 şi intrare pentru căşti, în timp ce fiecare model din seria EW dispune de DVI-D, 2 porturi HDMI, 4 porturi USB, Line-in, mufă pentru căşti şi două boxe, fiecare de 1.5 W.

Etichete: , , , , ,