FIFA 11 spulberă recordurile de vânzări

Scris de | 6 octombrie, 2010
FIFA 11 spulberă recordurile de vânzări

Pe baza unor estimari interne ale celor de la Electronic Arts, FIFA 11 a spulberat recordurile de vanzari pentru acest titlu cu 2,6 milioane de exemplare vandute in magazinele din Europa si America de Nord, sambata, 2 octombrie. FIFA 11 este jocul de sport cu cea mai rapida vanzare din toate timpurile si inregistreaza rezultate exceptionale in pietele din jurul lumii, inclusiv Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Spania si America de Nord.
EA SPORTS a anuntat de asemenea ca FIFA 11 Ultimate Team, unul dintre cele mai utilizate, dinamice si angrenante moduri ale francizei FIFA, va fi disponibil in mod gratuit pentru PlayStation 3 si Xbox 360 din luna noiembrie.
“Suntem incantati de felul in care jocul FIFA 11 a fost primit de catre fani saptamana trecuta si suntem bucurosi sa putem oferi unul dintre cele mai populare moduri de joc – FIFA 11 Ultimate Team – in mod gratuit din luna noiembrie,” a afirmat Peter Moore, presedintele EA SPORTS. “Aceasta este o realizare foarte importanta pentru EA SPORTS – am intrecut recordurile la vanzari in magazine, criticii lauda FIFA 11 ca fiind unul dintre cele mai autentice si inovative titluri de pana acum, iar fanii se conecteaza si concureaza cu alti jucatori din lumea intreaga, inregistrand un numar record de conexiuni si sesiuni de joc online.”
Localizat in 18 limbi si disponibil in 51 de tari, FIFA 11 este disponibil in variante pentru PlayStation3, Xbox 360, Wii, PC, Nintendo DS, PlayStation2, PSP (PlayStation Portable), iPhone si iPod touch.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,