Veşti bune de la Microsoft Dynamics

Scris de | 25 octombrie, 2010
Veşti bune de la Microsoft Dynamics

Microsoft anunță un preț special pentru Microsoft Dynamics CRM Online, precum și lansarea unor noi versiuni pentru Dynamics NAV și Dynamics AX.

În cadrul Europe Convergence 2010 au fost anunțate prețuri speciale până în luna iunie 2011 pentru Microsoft Dynamics CRM Online. De asemenea, s-a discutat despre îmbunătățirile pe care noua versiune Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 le aduce, despre expansiunea Microsoft Dynamics AX pentru retail pe piețe noi, toate noutățile fiind însoțite de demo-uri care au subliniat ușurința în utilizare, inovațiile privind creșterea productivității tuturor utilizatorilor și interconectivitatea dintre soluțiile de business și celelalte produse Microsoft.
,,Diferențiatorul competitiv al Microsoft Dynamics este simplitatea, inovația și valoarea produselor noastre transmise utilizatorului printr-o experiență consistentă și printr-o arhitectură interoperabilă modernă. Inovațiile transmise prin Microsoft Dynamics ERP și prin soluțiile CRM, fie din cloud, fie on-premises, furnizează informații relevante pentru clienți, permițându-le să ia decizii corecte și să devină mai productivi”, a declarat Kiril Tatarinov, vice-președinte Microsoft Business Solutions
Noul Microsoft Dynamic CRM 2011, care este disponibil și în România din septembrie în varianta beta pentru implementări atât în cloud, cât și on-premises, aduce îmbunătățiri în ceea ce privește productivitatea printr-o experiență familiară și simplă pentru toate categoriile de utilizatori. De asemenea, lansarea a marcat extinderea Microsoft Dynamics CRM Online pe 40 de piețe și în 41 de limbi din întreaga lume, printre care și limba română.

Reprezentantul Microsoft a anunțat astăzi o promoție globală pentru Microsoft Dynamics CRM Online la prețul de $34 (€31) pentru un utilizator, pe lună, pentru primele 12 luni. Acest preț este disponibil pentru noii clienți din momentul lansării până la 30 iunie 2011. Evenimentele de lansare oficiale pentru Microsoft Dynamics CRM 2011 şi lansarea globală Microsoft Dynamics CRM Online vor începe în primele luni ale lui 2011.

Etichete: , , ,